Mí drazí čtenáři, opět mám pro vás nějakou tu specialitu, o kterou můžete začít soutěžit!!! Tentokrát se bude jednat o balení se 6 vynikajícími vinnými želatinami, které vyrábí jedna moc šikovaná Italka v severo-italské Bologni. Jedná se o domácí výrobu a všechny tyto její výrobky jsou exkluzivně bio kvality.
Vyrobit takovouto želatinu z vína není žádná legrace. Je potřeba mít kvalitní suroviny, na prvním místě hlavně víno a být schopni z něj tuto delikatesu připravit tak, aby neztratilo svou jedinečnou chuť. Každá želatinka může mít i své specifické příchutě, existuje jich hned několik druhů, mezi mou oblíbenou patří „čokoláda a chilli„.
Co přesně můžete vyhrát?
1. Hlavní výhra: balíček se 6 vinnými želatinkami + poukaz na 10% slevu na nákup vlastního výběru v e-shopu firmy Nonsolonero
2. Vedlejší výhra: POZOR VYHRÁVÁ KAŽDÝ ZÚČASTNĚNÝ – poukaz na 10% slevu na nákup vlastního výběru v e-shopu firmy Nonsolonero
Takže vlastně vyhrává každý!! 🙂 Tak pojďte na to!
Co je potřeba udělat, aby balíček poputoval právě k vám?
1. Staňte se fanouškem mých stránek na Facebooku
2. Sdílejte na Facebooku můj článek se soutěží
3. Do komentáře pod článek se soutěží na Facebooku mi odpovězte na jednoduchou otázku: Která z příchutí vám přijde nejzajímavější?
Jak zjistíte, která příchuť by vám mohla nejvíce chutnat? No mrkněte na Facebook firmy Nonsolonero, která je prodává. Odkaz na želatinky najdete zde a nechejte se inspirovat!
Jak dlouho bude soutěž trvat?
Soutěž oficiálně zahajuji dne 11. března a bude končit přesně v neděli 29. března o půlnoci. Během následujícího týdne pak bude vylosován šťastlivec, který si domů odnese hlavní výhru a rozdají se slevové kupónky všem zúčastněným! 🙂
Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz
8 komentáře
Oslovuje mě želatina s chutí tymiánu a rozmarýnu.
BIO Vinná želatina – skořice a hřebíček .Zajímavá kombinace by byla badián a skořice nebo hřebíček a badián.
je to jasné: BIO veganská vinná želatina meruňka a chilli! Miluji neobvyklé kombinace a tato (sladké + pálivé) mi přijde jako obzvlášť povedená!
Prosím o komentář pod článek na Facebooku 🙂 Díky
BIO vinná želatina tymián a rozmarýn – já poslední dobou dost používám na minutky tymián, tak bych docela ráda zkusila.
Prosím o komentář pod článek na Facebooku 🙂 Díky
Určitě by to byla čokoláda čil a meruňka čili
Prosím o komentář pod článek na Facebooku 🙂 Díky