Toto je bohužel klasický případ české „italské kuchyně„, která má s tou italskou společnou pouze vlajku „tricolori“ vyvěšenou nad dveřmi. Na pizzu prostě eidam nepatří, ale o tom už jsme se bavili. To, co mě šokovalo snad nejvíc byla snaha pizzaře přelstít „běžně“ používaný kečup a nahradit ho jakoby italskou omáčkou na pizzu. Já vím, že pro někoho ty omáčky vypadají všechny stejně, ale prostě NEJDE koupit hotovou omáčku (ve sklenici nebo konzervě, to je jedno) na těstoviny a kydnout jí na pizzu. Není nutné probírat tu kombinaci ingrediencí, protože už základ je prostě špatně. Hvězdičku jim dávám za záhadně dobře povedené těsto a umístění restaurace s výhledem na jezero.
1 vložit komentář
http://www.ovine.cz/web/structure/nedoporucujeme-36.html?do%5BloadData%5D=1&itemKey=cz_4133